Aircoservice voor auto-airconditioning

 

De airco-installatie van uw auto is niet onderhoudsvrij. Een jaarlijkse controle van de airco in uw auto is zeer belangrijk. Uw airco verliest jaarlijks tot wel 10% airco vloeistof, ook wel koudemiddel genoemd. Dat is heel normaal, maar deze werkt dan niet meer optimaal, waardoor schimmels en bacteriën zich kunnen nestelen. Als gevolg hiervan kan de airco zelfs kapot gaan en een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan € 500. Deze dure reparatie kun u voor zijn. Hierbij is het dus van belang dat u uw airco jaarlijks laat onderhouden.

Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik. Daarnaast zorgt de airconditioning ervoor dat u bij hoge buitentemperaturen fris achter het stuur zit en u in de winter beslagen autoruiten gemakkelijk kunt ontwasemen. 

 

 

Airco geurbehandeling

Heeft u last van een muffe geur die wordt verspreid wanneer u de airco aanzet in uw auto? Die wordt veroorzaakt door bacteriën en schimmels die zich nestelen in de verdamper. Voor een frisse geur kunt u een airco geurbehandeling laten uitvoeren. Het reinigingsmiddel doodt bacteriën en ander micro organismen en de groei van nieuwe wordt vertraagd.

 

Weet u dat Vakgarage Verheul de aircoservices op een milieuvriendelijke manier uitvoert? Wij zijn trots op ons keurmerk GroenGedaan!

 

 

Werkt de airco van uw auto niet of onvoldoende?

U kunt dit ook gemakkelijk combineren met de onderhoudsbeurt

Aircosservice
Mogelijk gemaakt door Mobilox