Ford storingsdiagnose

 

Een lampje op het dashboard dat plotseling begint te branden. U heeft er vast wel eens mee te maken gehad. Niet altijd direct reden tot paniek, maar het is wel raadzaam zo snel mogelijk langs de garage te rijden om de auto te laten uitlezen. 
Hedendaagse Ford auto’s zitten vol met elektronica. Hierdoor zijn ze steeds sneller, comfortabeler, zuiniger en slimmer geworden. Het nadeel hiervan is dat ze gevoeliger zijn geworden voor storingen en steeds complexer zijn geworden. Autostoringen zijn voor een regulier autobedrijf ook steeds lastiger op te lossen. Vakgarage Verheul in Barneveld beschikt over geavanceerde apparatuur en professioneel opgeleid werkplaatspersoneel om een auto diagnose op te stellen. U hoeft dus niet meer naar de Ford dealer.

Wanneer u uw auto bij ons brengt voor een storingsdiagnose, lezen we deze uit. Ook proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen. We vragen u bijvoorbeeld wanneer en hoe vaak de storing zich voordoet. Vervolgens stellen wij de oorzaak van de storing vast na grondige analyse.
We streven er naar om u niet nog eens te laten terugkomen met dezelfde foutmelding. Uiteraard overleggen we altijd met u wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele reparatie. We proberen daarbij altijd naar de voor u voordeligste oplossing te zoeken.

Heeft u een storing in uw Ford? Wij lezen alle storingen zoals een motorstoring, ABS-storing, airbagstoring en een transmissiestoring uit.

 

Wist u dat wij aangesloten zijn bij pech onderweg service?

 

 

Aircoservice voor auto-airconditioning

 

De airco-installatie van uw Ford is niet onderhoudsvrij. Een jaarlijkse controle van de airco in uw Ford is zeer belangrijk. Uw airco verliest jaarlijks tot wel 10% airco vloeistof, ook wel koudemiddel genoemd. Dat is heel normaal, maar deze werkt dan niet meer optimaal, waardoor schimmels en bacteriën zich kunnen nestelen. Als gevolg hiervan kan de airco zelfs kapot gaan en een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan € 500. Deze dure reparatie kun u voor zijn. Hierbij is het dus van belang dat u uw airco jaarlijks laat onderhouden.

Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik. Daarnaast zorgt de airconditioning ervoor dat u bij hoge buitentemperaturen fris achter het stuur zit en u in de winter beslagen autoruiten gemakkelijk kunt ontwasemen. 

 

Airco geurbehandeling

Heeft u last van een muffe geur die wordt verspreid wanneer u de airco aanzet in uw Ford? Die wordt veroorzaakt door bacteriën en schimmels die zich nestelen in de verdamper. Voor een frisse geur kunt u een airco geurbehandeling laten uitvoeren. Het reinigingsmiddel doodt bacteriën en ander micro organismen en de groei van nieuwe wordt vertraagd.

 

Wist u dat Vakgarage Verheul de aircoservices op een milieuvriendelijke manier uitvoert? Wij zijn trots op ons keurmerk GroenGedaan!

 

Vakgarage Verheul Ford Specialist
Mogelijk gemaakt door Mobilox