Een bedrijfswagen kopen of leasen

 

Het kiezen en kopen van een nieuwe bedrijfswagen is niet eenvoudig, vooral niet omdat het gepaard gaat met een aanzienlijke investering. Ons verkoopteam helpt u graag de juiste keuze te maken.
Samen met u, als zakelijke klant, kunnen we vaststellen waar u de nieuwe bedrijfswagen voornamelijk voor wilt gebruiken én welk model en type het beste bij past bij dit gebruik.
Misschien heeft u nog geen duidelijk beeld of u een bedrijfswagen of een bestelbus wilt kopen of misschien toch leasen? Wij geven u graag vakinhoudelijke adviezen. Uiteraard beschikken wij ook over actuele informatie over regelgeving, elektrische auto’s en belastingvoordelen. Zodat u niet alleen een mooie, maar vooral een praktische en geschikte bedrijfswagen koopt voor uw bedrijf.

 Daarnaast is het maken van een proefrit is erg belangrijk om een goede indruk van comfort en weggedrag te krijgen. Wij adviseren u om tijdens uw testrit over verschillende soorten wegen te rijden. Denk hierbij aan stad, buitenweg, snelweg. Let daarbij ook op de instap, de bediening, de besturing, de beenruimte, de zit, bergruimte de vering en het zicht.

 

 

 Garantie op nieuwe bedrijfswagens

Een nieuwe bedrijfswagen heeft fabrieksgarantie van minimaal twee jaar. Sommige merken bieden drie of meerdere jaren garantie. In veel gevallen kan de garantietermijn (tegen bijbetaling) worden verlengd. Niet alle storingen of schade wordt door de garantie gedekt – er is immers ook normale slijtage van onderdelen.
Wij informeren u graag over de garantievoorwaarden Alles over fabrieks- en BOVAG garantie.

 

 Kentekenpapieren

Het papieren kentekenbewijs is in 2014 komen te vervallen, bij aanschaf van een andere auto krijgt u nu een kentekencard. Op de kentekencard, ter grootte van een betaalpasje, staan zowel de voertuiggegevens als de gegevens van de eigenaar vermeld. Het vervangt hiermee het oude deel 1A en 1B.
Deel 2, het overschrijvingsbewijs, is vervangen door een tenaamstellingscode van 9 cijfers. Deze code heeft u nodig bij de verkoop, inruil, schorsing ect. van het voertuig. Deze code kunt u dus het beste thuis op een veilige plek bewaren. 

 

 Verzekering

Vanaf het moment dat uw nieuwe auto op uw naam staat, bent u verplicht deze minimaal WA te verzekeren. Vakgarage Verheul is aangesloten bij Centraal Beheer, de grootste autoverzekeraar van Nederland. Onze verkopers kunnen u informeren en adviseren over een passende verzekering. Daarnaast mogen wij deze ook direct voor u afsluiten.

Bedrijfswagen kopen Vakgarage Verheul
Mogelijk gemaakt door Mobilox