Onderhoud en reparatie van personenauto’s, bedrijfswagens en campers in de regio Ede, Barneveld en Hoevenlaken 

 

Het is verstandig om in ieder geval één keer per jaar uw auto naar de garage te brengen voor het onderhoud. Zo kunt u een hoop narigheid voorkomen. Tijdens de onderhoudsbeurt kunnen wij namelijk ook signaleren ‘wat eraan zit te komen’. Zo houd u grip op de kosten en wordt de kans aanzienlijk kleiner dat u plotseling stil komt te staan. Daarnaast is regelmatig onderhoud belangrijk voor de levensduur van uw auto. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van uw auto beschadigen. Een onnodig dure reparatie is het gevolg.

Voor vakkundig auto-onderhoud bent u bij Vakgarage Verheul aan het juiste adres. In onze garage in Barneveld werken echte vakmensen. Ze hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Dankzij ons goed opgeleide personeel en onze moderne apparatuur kunnen we bijna ieder gebrek aan uw auto verhelpen. Ook als u de bezitter bent van een auto die nog fabrieksgarantie heeft, kunt u deze gewoon door ons laten onderhouden. Want bij Vakgarage blijft de fabrieksgarantie op uw auto gewoon van kracht, dit is wettelijk vastgelegd. Vakgarage onderhoudt uw auto volgens de voorgeschreven eisen van de fabrikant, maar uiteraard bent u bij Vakgarage altijd voordeliger uit!

Of het nu gaat om olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine onderhoudsbeurt, ruitreparatie, storingsdiagnose, APK, uitlijning of schadeherstel: Vakgarage Verheul in Barneveld staat graag voor u klaar.

Tevens zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG. Aan de hand van een BOVAG-checklist controleren wij de auto op tientallen punten. Wij zorgen er graag voor dat uw auto in de best mogelijke staat verkeert!

 

Wist u dat:

✅ U gratis gebruik kunt maken van een leenauto of leenfiets? Gewoon service van de zaak!
✅ Wij beschikken over een zomer/winter bandenopslag.
✅ Onze garage het Groen gedaan keurmerk heeft. Wij gaan voor duurzaam!
✅ Wij ook onderhoud mogen uitvoeren aan leaseauto’s?
✅ Wij u altijd éérst op de hoogte stellen voor wij reparaties uitvoeren. Zo weet u waar u aan toe bent!
✅ Wij ook onderhoud uitvoeren aan campers?

Onderhoud en reparatie
Mogelijk gemaakt door Mobilox