Onze historie

Vakgarage Verheul is een bedrijf wat is voortgekomen uit passie en enthousiasme. Wat begon als een hobbymatige eenmanszaak is nu uitgegroeid tot een vakkundige onderneming.

Bedrijfseigenaar Willem Verheul uit Hoevelaken, was als kind al geboeid door autotechniek en begon zijn eigen universele autobedrijf in Harskamp, Gemeente Ede. Inzet en gedrevenheid hebben ertoe geleid dat wij sinds 2020 te vinden zijn aan de Dr. Willem Dreeslaan 30 in Barneveld. Hier kunnen wij niet alleen als universele merkdealer, maar ook als Fordspecialist aan uw wensen kunnen voldoen. Tevens hebben wij ons in 2021 mogen aansluiten bij de formule van Vakgarage. Inmiddels zijn wij ruim 18 jaar gespecialiseerd in het onderhoud en de verkoop van auto’s en bedrijfswagens. 

Willem Verheul staat bij onze klanten bekend om zijn vriendelijke en eerlijke benadering. Al hebben we inmiddels een team van monteurs, verkoopadviseurs en een werkplaatschef, de persoonlijke betrokkenheid is altijd gebleven. Omdat we al jaren een vast team hebben, bent u bij ons geen nummer. Integendeel: onze automonteurs weten voor wie zij aan het sleutelen zijn. De lijntjes zijn kort en of het nu over de planning gaat of een onderdeel dat vervangen moet worden: we maken altijd heldere afspraken. Dat werkt wel zo prettig! Dat ervaren niet alleen onze particuliere klanten, maar ook de zakelijke rijders en zzp’ers die het onderhoud van hun (lease)auto of bestelbus aan ons overlaten.

 

Wilt u eens kennismaken met Willem Verheul of met zijn garagemedewerkers? Kom gewoon eens langs voor een kopje koffie… U bent van harte welkom in onze werkplaats, carwash en autoshowroom in Barneveld.

Barneveldse Krant 21 januari 2020
Mogelijk gemaakt door Mobilox