Pech Onderweg Service

 

Uw auto in goede handen voor onderhoud en reparatie. Daarop kunt u rekenen bij Vakgarage Verheul. Toch kan het gebeuren dat uw auto niet meer start, een lekke band krijgt of u uw sleutels in de auto laat liggen. Pech is nooit leuk en komt altijd ongelegen. Pechonderwegservice.nl heeft daarom dé oplossing voor u: 24/7 hulp bij pech onderweg in Europa.

Niemand in de kou

De mobiliteitsservice van Pech onderweg service is kenteken gebonden. Dit betekent dat iedere inzittende van de auto pechhulp krijgt. Het maakt niet uit wie er in rijdt. Dit kan uw partner of een familielid zijn, maar ook de buurman of een goede kennis.

Uniek!

Als uw auto in Nederland niet dezelfde dag te repareren is, biedt Pechonderwegservice.nl u vervangend vervoer aan en zorgen zij ervoor dat uw auto getransporteerd wordt naar Vakgarage Verheul. Als uw defecte auto in het buitenland niet binnen 2 werkdagen reparabel is repatriëren zij ook hier uw auto (inclusief caravan/aanhangwagen) naar Vakgarage Verheul. Zij verzorgen in dat geval ook het vervoer voor uw door- of thuisreis.

 

Hoe kan ik de mobiliteitsserivce verkrijgen?

Veel aanbieders van mobiliteitsservice kijken niet naar de staat van onderhoud van een aan te melden voertuig. Een geldige APK volstaat vaak en telefonisch lid worden is bij deze partijen mogelijk.
Bij Pechonderwegservice.nl is lid worden alleen mogelijk via de aangesloten autobedrijven, zoals Vakgarage Verheul in Barneveld. Niet alleen omdat deze wijze de kans op pech vermindert, maar bovenal voor de eigen (en andermans) veiligheid.

Welke voertuigen kunnen voorzien worden van onze mobiliteitsservice?

Auto’s met een Nederlands kenteken, met een maximumgewicht van 3.500 kilogram (eigen massa vermeerderd met het laadvermogen). De eigenaar van de auto heeft een woonadres in Nederland. De auto moet APK gekeurd zijn en periodiek worden onderhouden bij uw autobedrijf.

Wist u dat wij gratis pechhulp voor u afsluiten wanneer u onderhoud bij ons laat uitvoeren?

Meer weten? Neem gerust contactmet ons op!

Pech onderweg service
Mogelijk gemaakt door Mobilox