Onderhoud aan uw leaseauto

 

Omdat Vakgarage Verheul voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en service, kwalificeren wij sinds 2021 voor het ‘Vakgarage Professional’ label. Hierdoor wordt de fabrieksgarantie van uw auto behouden en mogen wij reparaties en onderhoud uitvoeren voor bijna alle leasemaatschappijen. Zo hoeft u niet langer afhankelijk te zijn van een merkdealer, maar kunt u terecht bij een vertrouwd adres met een laagdrempelige en persoonlijke benadering. Lekker dichtbij in Barneveld.

Wij zijn aangesloten bij ROB, wat staat voor Reparatie, Onderhoud en Banden. Bekende lease maatschappijen die aangesloten zijn bij ROB zijn onder andere Arval, Athlon, ALD Automotive, Alphabet lease, Terberg Business lease, Just lease, Multilease, Hiltermann Lease en LeasePlan.  

Klik hier om meteen een afspraak te maken voor onderhoud, reparatie of bandenwissel aan uw auto:

Indien u het fijn vindt om via de ‘Mijn auto’ omgeving van uw lease maatschappij het onderhoud in te plannen, kunt u gebruik maken van de volgende links:

Voor u als zakelijke rijder heeft Vakgarage Verheul zich gespecialiseerd in Lease en Fleet onderhoud. Het voordeel voor u:

– Onze receptie weet dat uw tijd kostbaar is en houdt rekening met uw planning
– Uw auto, ongeacht welk merk, EV en Hybride, diesel en benzine is welkom in onze werkplaats
– Uw auto is snel klaar, u kunt dus snel weer met uw eigen auto op pad na onderhoud of reparatie
– Er zijn altijd mooie en moderne vervangende auto’s beschikbaar
– U kunt gratis gebruik maken van onze haal en breng service
– Even uw laptop openklappen om te werken in onze wachtruimte is geen probleem. Er is rust, WiFi en goede koffie in voldoende mate aanwezig

Financieren
Mogelijk gemaakt door Mobilox